Full Payment Booking Shopee

Tatacara Pendaftaran


  1. Anda dikehendaki untuk mengisi nama penuh, email yang tepat dan no telefon yang betul bagi tujuan 'follow up' oleh MyWau
  2. Anda akan mendapat email 'follow up' selepas 3 hari untuk anda membaca segala CHECKLIST dan INFORMASI terkini mengenai program yang telah anda pilih.
  3. Tiada lagi pembayaran lain selepas penjelasan baki ini.
  4. Bagi mereka yang telah buat BOOKING RM50 sebelum ini, sila hubungi Coach Aizat - 01137304283 @ Coach Wan - 0137457397 untuk dapatkan KUPON anda untuk anda isi di ruangan tuntutan kupon di bawah ini.
  5. Hanya mereka yang ingin membayar yuran penuh tanpa kupon kerana tidak pernah melakukan sebarang deposit sahaja yang boleh membuat belian 2 tiket dalam satu-satu masa. Terma & Syarat

  1. Anda hanya layak menempah event secara ala carte atau combo (kedua event sekaligus) sahaja.
  2. Anda tidak boleh menukar ganti kelas selepas membuat tempahan rasmi (melalui Deposit RM50) atau terus membayar FULL PAYMENT di borang ini.
  3. Sebarang penukaran atau pembatalan selepas Deposit RM50 akan dikenakan penalti RM30 melainkan anda mempunyai pengganti bagi menggantikan diri anda untuk menghadiri event tersebut. Tiada pulangan wang dikenakan sekiranya anda gagal menghadiri mana-mana program yang telah anda pilih melainkan anda 'resechedule' semula untuk menyertai mana-mana program seumpanya di hari-hari mendatang.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Shopee Training Class 18hb August (Kajang) RM99 HABIS STOK
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

MIND TRADE SDN BHD
sales.mywau@gmail.com
+60137457397