Jom Beri Mereka Kegembiraan Syawal nanti

Jom Beri Mereka Kegembiraan Syawal nanti

ALERT! SILA BACA INI DAHULU SEBELUM BUAT SUMBANGAN

DI BORANG INI TERDAPAT 3 CARA UNTUK MENYALURKAN SUMBANGAN ANDA KEPADA PIHAK KAMI. 

(Nak derma RM1? Guna cara NO. 1)

1- Cara Perbankan Internet atau Deposit di ATM 

Sumbangan menerusi cara ini sesuai untuk semua pakej sumbangan. Bermula RM1 sehingga RM1,000. Anda digalakkan untuk meletakkan nama "mywau charity" sekiranya menggunakan perbankan internet biasa atau Instant Transfer. Bagi mereka yang menderma menerusi ATM, sila tinggalkan nota "mywau charity" di ruangan nota pembayaran di bawah ini. Dan, anda wajib untuk MUATNAIK resit sumbangan anda di bahagian Muat Naik Fail. 

(Nak derma RM10 KE ATAS? Guna cara NO. 2)

2- Cara Perbankan Internet FPX (Pilihan banyak lagi Bank lain) atau Kad Kredit / Debit 

Sumbangan cara ini hanya sesuai dengan amaun sumbangan bermula RM10 - RM1,000. Ini kerana cara ini mempunyai kos pengendalian sebanyak 1%. Ianya akan menggunakan SENANGPAY sebagai medium pembayaran. Sistem FPX sangat sesuai digunakan bagi mereka yang ada sistem perbankan online dan pilihan banknya pula banyak, tidak terhad kepada Maybank atau CIMB sahaja. Kad Kredit atau Debit juga disediakan di platform ini. 


(Nak derma TANPA ISI BORANG? Guna cara NO. 3)

3- Untuk mereka yang ingin buat instant transfer tanpa menggunakan BORANG di bawah, sila terus BANK IN kepada MYWAU  di akaun tertera (ada di tunjukkan di bahagian cara pertama) dan whatsap RESIT kepada no: 0189434125 (Razali) @ 0132057397 (Faiz). Walau bagaimanapun, penggunaan borang di bawah sangat digalakkan utk tujuan TRANSPARENCY. Penggunaan nama samaran juga dibenarkan seperti hamba Allah dan sebagainya. 


HARAP MAKLUM.Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
MyWau Charity @ Baling [Pilih Kuantiti = Nilai Sumbangan]
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN