MYWAU FIGHTER TRAINING PROGRAMME - BATCH 3 -

MYWAU FIGHTER TRAINING PROGRAMME - BATCH 3 -

MYWAU FIGHTER SPECIAL TRAINING PROGRAMME
< DIBUKA UNTUK BATCH KE -3 >

...

Jemputan ini KHAS untuk AHLI MYWAU SAHAJA. 

Di MyWau, kami serius mahu membantu dan mengajak anda untuk kembang bersama. MyWau mahu pergi jauh dan lama. Kami sedar, kami tidak boleh keseorangan. Dek kerana itu, kita perlu bersatu dan kekal utuh dalam perjuangan bisnes ini.

Kami perkenalkan MyWau Fighter Crew Training. Ianya telah memasuki fasa 3.0. Fasa 1.0 dan fasa 2.0 telah berjaya dilansungkan beberapa bulan yang lepas. 90 Orang telah hadir, mereka kini diberi pentas untuk menjadi crew dan speaker di Mywau. Side income dan extra skill diperoleh.

Training 3.0 ini merupakan training TERAKHIR bagi tahun 2019. Disini, kami akan latih anda untuk menjadi speaker, MC , memiliki personaliti menarik dsb.

Yuran sebenar pelajaran bagi seorang adalah RM 499. Namun, MyWau akan tanggung 81% kos tersebut. Yuran ilmu dan pengalaman yang perlu anda tanggung hanya RM97. Hanya 19% sahaja dari YURAN ASAL. 

Inilah PELUANG TERAKHIR buat anda. Daftar - Hadir - Belajar . Tambah ilmu, network, skill dan peluang menjana PENDAPATAN EXTRA dengan MyWau.

Program ini TERHAD kepada 50 orang. Anda akan dilatih untuk menjadi crew, speaker dan trainer MyWau disamping pelbagai lagi modul yang superb menarik.

...

Maklumat Program

TARIKH: 03 & 04 Ogos 2019

HARI: SABTU & AHAD

LOKASI: IMPIAN RIMBA RESORT, HULU LANGAT, SELANGOR

...

SILA BERIKAN DETAILS ANDA DI BAWAH & BUAT PEMBAYARAN YURAN RM97 SECARA ONLINE & ANDA AKAN DIMASUKKAN KEDALAM WHATSAPP GROUP.

...

Untuk bantuan Pendaftaran, sila terus berhubung dengan Cik Aina: 013-473 9803


NOTA: Bayaran RM97 tidak akan dikembalikan sekiranya anda gagal untuk hadir ke program ini. Anda dibenarkan untuk digantikan oleh ahli-ahli MyWau yang lain. 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pendaftaran MyWau Crew Training Programme Batch 3
2
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN